Rinmansparken, Eskilstuna

Rothoffsvägen 18B

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet med en mycket generös uteplats

Trivsam lägenhet i markplan med en mycket generös uteplats. Här bor du i ett optimalt gavelläge och tack vare fönster i tre väderstreck får bostaden ett flödande ljusinsläpp. Bostaden erbjuder tre rum och kök fördelat på 79 kvadratmeter och en väldisponerad planlösning. Två sovrum av god storlek, avskiljda från varandra. Stort vardagsrum med parkettgolv och charmigt burspråk. Arbetskök med förvaringsutrymmen och arbetsytor på båda sidor av köket. I anslutning till kök finns plats för matbord. I öppen planlösning med matplats och kök ligger en möblerbar hall som knyter samman hela lägenheten. Helkaklat badrum i tidslösa färgsättningar totalrenoverat 2012. Detta är en bostad perfekt för dig som vill sätta din helt egna prägel på ditt nästa boende, visst moderniseringsbehov föreligger. Förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare samt i källarförråd tillhörande bostaden.

På Rothoffsvägen 18B bor du på ett attraktivt läge med gångavstånd till det mesta - såväl matbutik, gym och grönområden som centrum, universitet och tågstationen. Välskött bostadsrättsförening där flera stora renoveringar är gjorda.

Det är föreningen som upplåter denna nuvarande hyresrätt med bostadsrätt till ny medlem, avgiften är beräknad av föreningen och fastställs i och med upplåtelsen.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna