Rinmansparken, Eskilstuna

Kungsgatan 53A

Såld
  • 1 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt och centralt

Mycket fin lägenhet om 46 välplanerade kvm i populärt område nära centrum. Lägenheten har stora fönster med fina fönsterbrädor i sten, högt i tak och fina parkettgolv i kök och vardagsrum/sovrum. De stora fönstren skänker ett fantastiskt ljus och den generösa takhöjden ger en känsla av rymd. Fiber.

Mycket fin lägenhet om 46 välplanerade kvm i populärt område nära centrum. Lägenheten har stora fönster med fina fönsterbrädor i sten, högt i tak samt fina parkettgolv i kök och vardagsrum/sovrum. De stora fönstren skänker ett fantastiskt ljus och den generösa takhöjden ger en känsla av rymd. Nytt kök i modern grå färg, bänkskiva i kompositsten, genomgående rostfria kapitalvaror och handtag med läderdetaljer. Köket erbjuder bra arbetsyta och plats för större matbord. Ett helkaklat badrum i tidlösa färger med golvvärme, dusch med duschdörrar, förvaring i kommod och egen tvättmaskin.
Stadsnät finns.

Eftertraktat och centralt läge vid mysiga Rinmansparken. Endast ett stenkast bort ligger matbutik, apotek, gym, konditori, högskola och tågstation. En kort promenad bort ligger även Rothoffsparken, Munktellbadet och mysiga promenadstråk längs med Eskilstunaån.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna