Rinmansparken, Eskilstuna

Hedlundsgatan 6B

Såld
  • 3,5 rum
  • 86,5 kvm
  • Bostadsrätt

Radhuskänsla mitt i stan

Nu ges tillfälle att förvärva en 3 1/2-rummare om ca 86,5 kvm vid Rinmansparken. En fint renoverad bostad med modernt kök, helkaklat badrum och stor altan i perfekt västerläge vilket ger sol under eftermiddag/kväll och som vetter mot den fina innergården. I samma trappnedgång som denna bostad finns tvättstuga, cykelrum, samlingslokal samt bastu/relax.

Samtliga rum är stora vilket ger en känsla av rymd. Helkaklat badrum med bubbelbadkar och fin badrumsinredning. Kök i L-formation med vita spröjsade luckor och rostfria vitvaror. Båda stora sovrummen är rymliga och ger gott om plats för såväl säng som annat möblemang. Ytterligare ett rum/kontor finns i anslutning till vardagsrummet. Genomgående fräscha ytskikt i ljusa toner. Ett perfekt boende för dig som söker en bostadsrätt med altan i ett lugnt och trivsamt område, i en förening med god ekonomi och välskött fastighet. I föreningen finns två tvättstugor, två cykelrum, samlingslokal som går att hyra samt bastu/relax. Även ett hobbyrum för snickerier finns att tillgå. Trevlig innergård med uteplatser, fruktträd, lekplats och boulebana.

Lägenheten är belägen på Väster, en av Eskilstunas hetaste stadsdelar som växer kraftigt med nyetablerade butiker, gym, kontor, caféer, lägenheter och bekvämt gångavstånd till tågstation och centrum. Ett stenkast bort ligger en stor matbutik, biograf och vårdcentral. På några minuters gångavstånd har du Rinmansparken och Rothoffsparken som bjuder till lek i sina lekparker och skönt parkhäng på de stora gräsmattorna. Den nya gångbron till Munktellområdet med det nya badhuset, badmintonhall och muséer, har minskat det redan korta avståndet ännu mer.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna