Rinmansparken, Eskilstuna

Kungsgatan 53A

Såld
  • 1,5 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig och central lägenhet vid Rinnmansparken!

Välkommen till drömboendet på Kungsgatan 53A i Eskilstuna, intill vackra Rinnmansparken! Denna fantastiska lägenhet på 46 kvm har allt du behöver och mycket mer.

Välkommen till drömboendet på Kungsgatan 53A i Eskilstuna, intill vackra Rinnmansparken! Denna fantastiska lägenhet på 46 kvm har allt du behöver och mycket mer.

Redan när du kliver in genom dörren möts du av en inbjudande hall med vackert mörkt golv, en praktisk hatthylla och gott om utrymme för dina möbler, som en stilfull byrå eller kanske en skön fåtölj att koppla av i.

Köket är en riktig pärla, rymligt och välutrustat för alla dina kulinariska äventyr. Här hittar du en modern induktionshäll, en kyl/frys som rymmer allt du behöver, och gott om skåp för förvaring. Den stora köksbänken ger dig gott om arbetsyta, perfekt för alla matlagningsprojekt.

Det nyrenoverade badrummet är både stilrent och funktionellt, med väggar klädda i en vacker plastmatta med marmormotiv. En frostad glasvägg delar av duschen och skapar en avkopplande atmosfär. Här finner du även en bekväm toalett, en praktisk kommod och ett spegelskåp för dina toalettartiklar.

Vardagsrummet är ljust och luftigt med högt i tak och stora fönster som låter solljuset strömma in och skapa en trivsam atmosfär. Det charmiga mörka golvet ger rummet en unik karaktär. Dessutom har vardagsrummet en smart lösning i form av en sovalkov, perfekt för att skapa ett mysigt sovutrymme eller en extra plats för gäster.

Det här boendet är verkligen något alldeles extra. Med närheten till den grönskande Rinnmansparken kan du njuta av sköna promenader och avkopplande stunder i naturen. Samtidigt har du nära till bekvämligheter som affärer, restauranger och bra kommunikationer.

Mer om mäklarna