Nyfors, Eskilstuna

Källgatan 6

Såld
  • 3 rum
  • 73,6 kvm
  • Bostadsrätt

Fin gaveltrea på fjärde våningen

Varmt välkommen till Källgatan 6 och denna inbjudande trerummare högt upp i huset på våning 4 av 7. Lägenheten har 73,6 optimalt fördelade kvadratmetrar med ett rymligt vardagsrum, två sovrum av god storlek samt ett kök med plats för matplatsen.

Varmt välkommen till Källgatan 6 och denna inbjudande trerummare högt upp i huset på våning 4 av 7. Lägenheten har 73,6 optimalt fördelade kvadratmetrar med ett rymligt vardagsrum, två sovrum av god storlek samt ett kök med plats för matplats vid fönstret. Balkong i behagliga sydost i den härliga förmiddagssolen. Modernt kök renoverat 2019 med vita släta luckor och stor kyl och frys, ugn och micro i rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin och gott om arbetsytor på rejäl arbetsbänk. Badrum med badkar och egen toppmatad tvättmaskin. Rymlig klädkammare i hallen. Stora fönster i tre väderstreck ger lägenheten gott om ljus och ger en känsla av rymd.

Förening med låg belåningsgrad och stabil ekonomi där de flesta stora renoveringar såsom stambyte, fönster, hissrenovering och säkerhetssystem med tag har utförts. Bekvämt beläget på lugn återvändsgata med promenadavstånd till det mesta. TunaPark, med shopping och matbutiker, nås smidigt inom några minuter med bil och tågstationen bara några minuters promenad bort, perfekt för pendlaren.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna