Nyfors, Eskilstuna

Drakensköldsgatan 3

Såld
  • 1 rum
  • 19 kvm
  • Bostadsrätt

Boende med stilfulla detaljer på Drakensköldsgatan 3 i Eskilstuna!

Drakensköldsgatan 3 är en kompakt och modern bostad som erbjuder bekvämlighet och stil. Med en välkomnande hall, fiskbensparkett i allrummet, en funktionell kokvrå och ett fräscht badrum är detta ett perfekt hem för den som söker en praktisk och välplanerad bostad.

Välkommen till Drakensköldsgatan 3 i Eskilstuna! Denna mysiga bostad är perfekt för dig som letar efter ett praktiskt och modernt boende. Med en yta på 19 kvadratmeter erbjuder den allt du behöver på ett kompakt sätt.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med vackert klinkers på golvet. Detta ger inte bara hallen en stilren look utan är också praktiskt och lätt att hålla rent. Här finns även en garderob där du kan förvara dina ytterkläder och skor.

Från hallen når du badrummet, som är modernt och funktionellt. Det är utrustat med toalett, handfat och en bekväm dusch. Golvet är nyligen målat och ger en fräsch känsla i badrummet.

Vidare in i bostaden finner du ett charmigt allrum med vacker fiskbensparkett på golvet. Detta ger rummet en elegant och stilren känsla samtidigt som det ger en varm atmosfär. Allrummet rymmer både sov- och vardagsrumsmöbler, vilket ger dig flexibilitet att utforma utrymmet efter dina behov.

I anslutning till allrummet finns en praktisk kokvrå där du kan laga dina måltider. Här finns tillräckligt med förvaringsutrymme för dina köksredskap och en mindre matplats för bekväma måltider.

En extra fördel med denna bostad är att fönstret nyligen har bytts ut av föreningen. Detta ger inte bara förbättrad energieffektivitet utan också ett modernt utseende till bostaden.

Mer om mäklarna