Norr, Eskilstuna

Gränsgatan 24C

  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt
1 175 000 kr
Månadsavgift: 2 873 kr/mån

Fin tvårummare med låg avgift och bra läge

Välkommen till denna charmiga tvåa på Norr. I detta attraktiva bostadsalternativ finner du ett rymligt och ljust vardagsrum med direkt tillgång till balkongen som vetter söderut, perfekt för soliga dagar. Det moderna köket har en stilren design med ljusa luckor och praktiskt mörkt kakel. Ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och ett stort sovrum. Dessutom har föreningen en inhägnad innegård och fina bekvämligheter som ett gym och en tvättstuga. Som en extra bonus hittar du ett snickarbod i källaren, perfekt för kreativa projekt. Allt detta i ett bekvämt läge nära mataffärer, restauranger och goda kommunikationer.
Bostadsrättsföreningen är välskött och har genomfört betydande renoveringar inklusive stambyte, installation av säkerhetsdörrar och isolerglasfönster.

Norr är ett väldigt attraktivt och snabbt expanderande område. Här bor man med hela Munktellområdet runt hörnet med såväl badhus, restauranger, museum och ett stort utbud av olika sport- och träningsfaciliteter. Vackra Stadsparken, Mälardalens Universitet, centrum och tågstationen ligger endast en kort promenad härifrån.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norr, Eskilstuna

Gränsgatan 24C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.