Norr, Eskilstuna

Torshällavägen 7B

Såld
  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren minitvåa med balkong och låg månadsavgift

Endast en halvtrappa upp i huset nås denna helt unikt renoverade minitvåa om 38 kvm. Bostaden präglas av smarta lösningar, nåtat golv, grovt putsade väggar, stilrent kök och Plejd-system till belysningen. Snyggt wc-/duschrum med golvvärme och en trivsam balkong i sydvästläge. Välkommen hem!

Välkommen till Torshällavägen 7B och denna helt unikt renoverade minitvåa! Lugnt läge på populära Norr och endast en halvtrappa upp i huset. Bostaden präglas av smarta lösningar, nåtat golv, grovt putsade väggar, stilrent kök och Plejd-system till belysningen. Köket har snygga luckor och bänkskivor från Lucks i två olika utföranden, inbyggda/integrerade kapitalvaror, induktionshäll med inbyggd fläkt samt en vägg med fiskbensmönstrat kakel som målats i en mörkgrå/svart nyans. Köket har även en avdelare mot vardagsrumsdelen i form av en köksö med förvaring undertill. Rymlig vardagsrumsdel med fint ljusinsläpp och utgång till en trivsam balkong. Snyggt duschrum/wc samt ett rymligt och separat sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Mellan sovrum och vardagsrum sitter ett brett och vackert industriglasparti. Ett mycket trivsamt boende som måste upplevas på plats!

Stabil förening med bra ekonomi och låga avgifter där de stora renoveringarna såsom bland annat stambyte, fönster och tak redan är gjorda. I föreningen finns det parkeringsplatser att tillgå, separat kösystem nyttjas. Smidig gatuparkering finns i området. Ett bekvämt boende med närhet till det mesta. För studenten finns Mälardalens Universitet inom promenadavstånd och ca 15-20 min promenad till Eskilstuna centralstation. På gångavstånd finns även Stadsparken, Eskilstunas centrumkärna med restauranger och shopping, livsmedelsbutik, Munktellstaden, nya badhuset samt Stiga Sports arena.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna