Norr, Eskilstuna

Eleonoragatan 17

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Påkostad tvårummare med rejäl balkong och hiss från markplan

Nu ges äntligen chansen att förvärva en i princip nybyggd och påkostad tvårummare med rejäl balkong och hiss från markplan

Varmt välkommen till denna i princip nybyggd lägenhet intill Munktellstaden. Eleonoragatan 17 med sina välplanerade 42 kvm byggdes 2020 och har flertalet påkostade detaljer, materialval och vitvaror. Hissen från markplan tar dig till våning 3 där denna tvårummare finns. Väl inne i bostaden möts du av en ljus bostad med bra takhöjd och genomgående parkettgolv. Bostadens kök är fullt utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin, platsbyggd ugn, diskho och gott om arbetsyta. Vidare in i bostaden så finns det rymliga vardagsrummet som enkelt rymmer soffgrupp med tillhörande soffbord, mediamöbel och barbord med tillhörande stolar. Intill vardagsrummet ligger sovrummet med tillhörande förvaring i garderober. Här finns två ingångar och dubbelsäng ryms enkelt med tillhörande nattduksbord på vardera sida. Från vardagsrummet nås även den rejäla balkongen med kvällssol.

Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden, nya badhuset samt Stiga Sports arena och inom promenadavstånd finns högskolan samt tågstationen.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna