Norr, Eskilstuna

Noachsgatan 14B

Såld
  • 2 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt

Fin tvårummare på Norr med inglasad balkong

Bekvämt belägen på andra våningen finner du detta trivsamma boende med lugn omgivning med närhet till liv och rörelse. Hiss från markplan som tar dig bekvämt upp till bostaden Denna 2-rummare präglas av ljusa färgval och härligt ljusinsläpp. Ljust kök med utgång till inglasad balkong. Låg avgift.

Bekvämt belägen på andra våningen finner du detta trivsamma boende med lugn omgivning. Hiss från markplan som tar dig bekvämt upp till bostaden. Denna 2-rummare präglas av ljusa färgval och härligt ljusinsläpp. Ljust kök med utgång till inglasad balkong. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Inglasad balkong som nås från köket. Helkaklat badrum i ljusa färgsättningar renoverat i samband med stambyte. Låg avgift.

Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med låg belåning och där flera av de stora renoveringarna är gjorda. Som boende på Norr har du nära det mesta. Här finns matbutiker, caféer och restauranger. På promenaden till centrum kan du antingen gå via Stadsparken med dess fina promenadstråk längs Eskilstuna-ån, eller via mysiga Gamla stan med sina små pittoreska kvarter. E-20 mot Stockholm, Örebro och Västerås ligger på bekvämt avstånd.

Mer om mäklarna