Norr, Eskilstuna

Västra Storgatan 9

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Skräddarsydd Elegans - 62 kvm Lägenhet med Å-utsikt på Västra Storgatan 9

Välkommen till denna underbara 62 kvadratmeter stora pärla belägen på Västra Storgatan 9 i hjärtat av Eskilstuna!

Drömmer du om en fräsch lägenhet med å-utsikt och hiss från markplan? Då vill jag säga varmt välkommen till denna underbara 62 kvadratmeter stora pärla belägen på Västra Storgatan 9 i hjärtat av Eskilstuna! Denna lägenhet är en sann dröm med en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket ger ett ljust och rymligt intryck.

Här möts du av hög standard och en känsla av hemtrevnad. Den vackra ekparketten pryder alla rum och skapar en tidlös atmosfär. Du kommer älska att vakna upp till den magnifika utsikten över ån som kan avnjutas från samtliga rum.

Stig ut på den generösa inglasade balkongen och njut av den lugna å-utsikten medan du sippar på ditt morgonkaffe eller bjuder in vänner och familj för en trevlig kväll.

Badrummet är rymligt och stilrent, komplett med kaklade väggar och golv samt moderna bekvämligheter som kombimaskin och kommod - allt för din bekvämlighet.

Läget är oslagbart med stadsparken och centrumkärnan bara ett stenkast bort. Här har du nära till allt du behöver, från shopping och restauranger till grönområden och rekreation. Denna lägenhet erbjuder en livsstil där bekvämlighet och naturskönhet går hand i hand.

Tveka inte, detta är din chans att äga en fantastisk lägenhet i Eskilstuna. Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev själv allt som denna bostad har att erbjuda!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna