Norr, Eskilstuna

Norrgärdesgatan 12

  • 1 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt
895 000 kr
Månadsavgift: 2 184 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stilren etta med stor balkong

Central och stilren etta med stor balkong i soligt läge på våning 4! Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stor helkaklad dusch/wc med egen tvättmaskin och torktumlare. Nära till bl a gym, restauranger, badhus och Volvo CE Arena. På promenadavstånd nås stadskärnan, universitetet och tågstationen.

Söker du en central och modern lägenhet i toppskick, med stor balkong i soligt läge? Då är denna etta om ca 34 kvm antagligen perfekt för dig! Här kan du flytta in i en ljus och stilren lägenhet som producerades 2018 och bl a har optimerats med ett smart sängskåp för extra utrymme. Detta skåp kan självklart tas bort om så önskas. Bostaden är placerad på våning 4 och erbjuder en generös balkong om ca 12 kvm i bästa söderläge. "Compact living" genom vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier som skänker ett fantastiskt ljusinsläpp. Fjärrstyrda mörkläggningsgardiner finns installerade. Snyggt Marbodalkök med plats för matbord och stolar om man så vill. Rejält, stilrent och helkaklat duschrum/wc med egen tvättmaskin och torktumlare. Tilltagen takhöjd om 2,7 m.

Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden med bl a Munktellbadet och Volvo CE arena. Gym finns alldeles intill och inom promenadavstånd finns också restauranger, promenadstråk efter ån samt stadskärnan med universitet och tågstation. E20 nås inom ett par minuter med bil.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokade visningar. Anmäl er via vår hemsida under fliken boka visning. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norr, Eskilstuna

Norrgärdesgatan 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.