Norr, Eskilstuna

Gränsgatan 41B

  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt
1 795 000 kr
Månadsavgift: 3 639 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stilren etagelägenhet belägen på norr

Välkommen till denna stilrena och välplanerade etagetrea som sträcker sig över två våningar, skapande en radhuskänsla mitt i eftertraktade Norr. Med generösa 82 kvadratmeter har denna bostad utformats för att förena komfort, modern elegans och praktiskt boende. Balkongen i söderläge bjuder in till avkoppling och sociala stunder under soliga dagar och ljumma kvällar.

Det renoverade köket från 2017 utgör en central punkt i hemmet, där den moderna designen inte bara är visuellt tilltalande utan också funktionell, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Genomgående välbevarade ytskikt skapar en känsla av tidlös elegans och ger dig en perfekt grund för att sätta din personliga prägel på boendet.

Optimal förvaring är en självklarhet här. Den smarta planeringen har skapat gott om plats för att hålla ditt hem organiserat och fritt från tråkig oreda.

Denna bostad är belägen i ett attraktivt och lugnt område, perfekt för den som söker harmoni och samtidigt vill ha närhet till stadens puls. Med endast en kort promenad når du kollektivtrafik, matbutiker och allt som stadens centrum har att erbjuda. Här ges du möjligheten att bo i en exklusiv miljö där varje dag blir en härlig upplevelse. Välkomna på visning och upptäck den unika kombinationen av bekvämlighet och stil som denna bostad har att erbjuda!

Boka visning

  • Bokade visningar. Anmäl dig via vår hemsida under fliken boka visning. Varmt välkomna!

  • Bokade visningar. Anmäl dig via vår hemsida under fliken boka visning. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Norr, Eskilstuna

Gränsgatan 41B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.