Välkommen till Gränsgatan 3!

Norr, Eskilstuna

Gränsgatan 3

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig trea med nytt kök från 2023

Tre rum och kök om 84 kvm med nyrenoverat modernt kök, rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett samt två sovrum av mycket god storlek.

Tre rum och kök om 84 kvm med nyrenoverat modernt kök, rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett samt två sovrum av mycket god storlek. Vardagsrummet har plats för soffgrupp så väl som matbord och stolar. Båda sovrummen har gott om plats för dubbelsäng och arbetsplats om så önskas. Kök renoverat 2023 i modernt och stilrent utförande med vita luckor och gråa bänkskivor. Intill fönstret finns plats för matbord och stolar. Ett helkaklat badrum, som renoverades i samband med stambytet samt separat gäst-wc. I badrummet finns även tillgång till egen tvättmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober samt rymlig klädkammare. Här bor du i en av Norrs mest populära bostadsrättsföreningar med mycket god ekonomi och många av de stora renoveringarna så som bland annat stambyte och fönster, redan är gjorda.

Attraktiva Norr erbjuder närhet till det mesta med matbutiker, caféer och restauranger inom promenadavstånd. I stadsparken intill Eskilstunaån finns härliga grönytor för picknicken och roliga sommaraktiviteter. På den korta promenaden till centrum kan du antingen gå via Stadsparken med sina fina promenadstråk längs Eskilstunaån, eller via mysiga Gamla stan med sina små pittoreska kvarter. E-20 mot Stockholm, Örebro och Västerås inom bekvämt avstånd.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna