Munktell, Eskilstuna

Norrgärdesgatan 3

  • 3 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 895 000 kr
Månadsavgift: 4 251 kr/mån

Välplanerad trerummare med balkong och hiss från markplan

Välkommen till Norrgärdesgatan 3 och denna fantastiska trerummare om 63 kvm i BRF Munktell. Gavellägenhet med gott om ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och två altandörrar. Lägenheten har genomtänkt planlösning, gott om förvaring och ett stort badrum med egen tvättavdelning.

Välkommen till Norrgärdesgatan 3 och denna fantastiska trerummare om 63 kvm i BRF Munktell. Gavellägenhet med gott om ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och två altandörrar. Lägenheten har genomtänkt planlösning, gott om förvaring och ett stort badrum med egen tvättavdelning. Här finns en stor balkong som med enkelhet rymmer lounge grupp samt balkongbord med tillhörande stolar. Kök från HTH med vitvaror från Siemens. Rymligt, helkaklat badrum med egen tvättavdelning och vikbara duschväggar i glas. Smakfullt vitmålade innerväggar och parkettgolv i ek. Stor garderob med skjutbara dörrar och goda förvaringsmöjligheter i ena sovrummet och en platsbyggd garderob i det andra. Lägenheten finns på våning tre som nås via hiss direkt från marknivå, även till källarplan och garage.

Stort källarförråd som tillhör lägenheten, fiber och möjlighet till garageplats under huset. En lägenhet som verkligen skall upplevas på plats!

Som boende i Norra Munktell har du närhet till det mesta. Förskola finns i området, dessutom ligger högstadieskolan Faktoriet en kort promenad bort. Eskilstunaån ligger i närheten och erbjuder ett trevligt promenadstråk ner till Eskilstuna centrum där du finner restauranger, shopping och andra nöjen. Du bor inom gångavstånd till matbutiker, apotek och vårdcentral likväl högskola och tågstation. För den aktiva människan erbjuder närområdet ett brett utbud av träningsanordningar och för familjen finns möjlighet till roliga helgaktiviteter med de små på äventyrsbad.

Välkommen hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Munktell, Eskilstuna

Norrgärdesgatan 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.