Välkommen till Bynäsvägen 10D!

Mesta, Eskilstuna

Bynäsvägen 10D

Såld
  • 3 rum
  • 76,4 kvm
  • Bostadsrätt

Mysigt radhus med allt i ett plan och garageplats

Egen trädgårdstäppa samt altan på både framsida samt baksida. Snyggt och modernt helkaklat badrum som renoverades under 2022. Kök med matplats intill stora fönster med utsikt över trädgården. Två sovrum av god storlek.

Varmt välkommen till Bynäsvägen 10D och detta mysiga radhus med allt i ett plan och egen trädgårdstäppa. Bostaden ligger bra till i området med fritt läge mot allmänning vilket ger minimalt med insyn. Vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp, mediamöbel och läshörna. Rummet har härligt ljusinsläpp genom stora fönster i söderläge och fint parkettgolv. Ett snyggt och modernt helkaklat badrum som renoverades under oktober 2022 med behaglig golvvärme, takdusch med duschvägg i klarglas och kombinerad tvätt och torktumlare. I badrummet finns även ett takfönster som skänker rummet ljus. Kök med matplats intill stora fönster med utsikt över trädgården. Två sovrum god storlek med förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Det större sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och sängbord samt fönster i behagligt norrläge. Altan på husets framsida i söderläge samt en stor altan delvis under tak på baksidan där det går att avnjuta härliga grillkvällar. Egen trädgårdstäppa på både framsida och baksida gör detta boende perfekt för den som tycker om trädgård och att påta i rabatter. På baksidan finns dessutom en förrådsbyggnad som går att använda för förvaring av utemöbler, trädgårdsredskap och cyklar. Garageplats i länga ingår i avgiften. Bredband via fiber.

Mesta ett barnvänligt område i trygga omgivningar. Mycket bra kommunikationer med buss och ca 4 km till E20-påfart. Här bor du nära badplatser, skola, förskola, pizzeria, grönområden, fotbollsplaner inom nära avstånd. I närheten finns bla matbutiker och köpcentrumet Tuna Park.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna