Mesta, Eskilstuna

Mesta hage 10

Såld
  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Populärt 55 + boende med carport och lättskött trädgårdstäppa

Välkommen till Mesta och detta lugna kvarter. Perfekt för dig/er som vill ha ett bekvämt boende med en lättskött trädgårdstäppa. Bostad om 85 kvm, fördelat på 3 rum och kök. Här är det lätt att ta sig runt i både bostaden och i trädgården utan stora nivåskillnader. Bostaden är fördelat på ett ljust kök med gott om plats för gäster, ett rymligt sovrum med garderobslänga, kombinerad duschrum/tvättstuga och ett trevligt vardagsrum i vinkel som med fördel kan delas av och ytterligare ett sovrum skapas. Därtill finns en generös klädkammare som idag delvis nyttjas som kontor. Hela hemmet värms upp med vattenburen golvvärme. Från vardagsrummet nås den stenlagda uteplatsen i perfekt syd-västläge. Ytterligare en mindre uteplats finns vid entrén. Carport med förråd i direkt anslutning till bostaden.

Föreningen har nyligen installerat solceller och i samband med detta behandlat samtliga tak. En gemensam samlingslokal finns att tillgå i området med övernattningsmöjligheter. Bra parkeringsmöjligheter för besökare. Mesta Hage är ett generationsanpassat område i lugna kvarter.

I närområdet finns fina promenadstråk, gång/cykelbanor och bussförbindelser. Bostaden ligger med bekvämt avstånd till flertalet matbutiker samt handelsområde.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna