Måsta, Eskilstuna

Tomtebogatan 22A

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Fin trea med inglasad balkong i bra solläge

Lägenheten är fördelad på 3 rum och kök och har en inglasad balkong. Här finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin, ett stort kök med plats för matbord och utgång till den inglasade balkongen i bra solläge. Köket är även utrustat med dubbla kyl/frys och har en kaffemaskin.

Välkommen till Tomtebogatan 22A och denna fantastiska genomgångslägenhet om 78 kvm belägen på våning 2 av 3. Lägenheten är fördelad på 3 rum och kök och har en inglasad balkong. Här finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin, ett stort kök med plats för matbord och utgång till den inglasade balkongen i bra solläge. Köket är även utrustat med dubbla kyl/frys och har en kaffemaskin. Lägenheten har två sovrum varav ena med platsbyggda garderober. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och övrig möblering. Här ingår kabel-tv, internet, värme, vatten och parkering i månadsavgiften. Ny relax med bastu i föreningen. Till lägenheten finns både ett källarförråd och en matkällare.

Brf Slagtäppan är en lugn, välskött och populär förening med bland annat bastu och övernattningsrum i föreningen. Övernattningsrummet är beläget i detta hus på Tomtebogatan 22. Här finns lekplats, boulebana och fotbollsplan. Naturen, skola, förskola, matbutik & Slagsta-glass är mer eller mindre runt hörnet. Till centrum är det cykelavstånd och det finns cykelbana hela vägen. Det är även nära till busshållplats med täta avgångar.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna