Välkommen till Intagsgatan 18B!

Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna

Intagsgatan 18B

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Superfin tvåa med helkaklat badrum renoverat 2019!

Luftig planlösning, genomgående fräscha ytskikt och härligt planerade ytor. Helkaklat badrum som renoverades 2019 med bland annat golvvärme.

Välkommen till denna jättefina tvåa med luftig planlösning, genomgående fräscha ytskikt, härligt planerade ytor där vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp genom stora fönster. Rymlig hall med plats för förvaringsmöbel. Kök samt sovrum med utsikt över Djurgårdsparkens grönska. Samtliga rum i lägenheten målades om 2022 i ljus kulör. Snyggt kök i modernt utförande och utrustat med integrerad kyl/frys samt diskmaskin. I köket finns möjlighet till matplats intill fönster med utsikt mot Djurgårdsparken. Vardagsrum med gott om utrymme för soffgrupp och mediamöbel samt möjlighet till ytterligare matplats alternativt arbetsplats. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderob med skjutdörrar. Helkaklat badrum som renoverades 2019 med bland annat golvvärme, takdusch med duschdörrar i klarglas, handdukstork och dimbar belysning. Genomgående har lägenheten ett ljust snyggt golv. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i klädkammare som nås från hallen.

På Intagsgatan 18 bor du i en välskött förening som genomfört flertalet av de stora renoveringarna så som fönster- tak- och fasadrenovering. I källaren finns fräsch gemensam tvättstuga, hobbyrum med biljardbord och på gården finns uteplats. Smidigt boende nära Sveaplan med bland annat matbutik, gym, apotek och vårdcentral. Bekvämt promenadavstånd till Mälarsjukhuset, Mälardalens universitet samt tågstation.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna