Kök och vardagsrum

Kronskogen, Eskilstuna

Grankvistgatan 8

Såld
  • 3 rum
  • 109 kvm
  • Bostadsrätt

Bra läge i Kronskogen

Välplanerad lägenhet i attraktiva Kronskogen

Välkommen till Grankvistgatan 8, i populära Kronskogen. Hissen tar dig från markplan till andra våningen till denna fantastiska lägenhet fördelat på tre rum och kök om hela 109 kvm. Bostaden är i originalutförande en fyra och kan återställas om du behöver ett sovrum till. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen, som ligger i nordvästläge. Ett helkaklat badrum, med dusch innanför glasväggar och egen tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring. Separat toalett, även denna helkaklad. Sovrummen ligger avskilt från varandra, båda med plats för dubbelsäng,
Utöver detta finns en rejäl klädkammare om hela 10 kvm som kan användas som kontor och en vid entrén som har gott om plats för förvaring. Utöver detta finns ett förråd på entréplan.
Välskött förening där det under tidigare år erbjudits en avgiftsfri månad tack vare den goda ekonomin. Bilen parkerar du bekvämt på föreningens parkeringsplats (separat kö, en plats för alla finns).

En perfekt bostad i ett lugnt läge nära natur och centrum!
Intill huset finns vackra Kronskogen med populära motionsspår och inom kort promenadavstånd finns, tågstation, centrum, högskola och Tuna Park.

Tillträde erbjuds från juni 2022.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna