Välkommen till Öknavägen 8!

Hällby, Eskilstuna

Öknavägen 8

Såld
  • 4 rum
  • 98,5 kvm
  • Bostadsrätt

Barnvänligt gavelradhus med inglasat uterum

Välkomnande radhus i bekvämt bostadsrättsformat. Här bor familjen med gavelläge, lättskött trädgård och uteplats med kvällssol på framsidan samt ett stort inglasat uterum på baksidan.

Välkomnande radhus i bekvämt bostadsrättsformat. Här bor familjen med gavelläge, lättskött trädgård och uteplats med kvällssol på framsidan samt ett stort inglasat uterum på baksidan. Bostaden har väl planerade kvadratmetrar med ett rymligt vardagsrum, kök med plats för matbord och stolar, ett helkaklat badrum samt helkaklad tvättstuga på entréplan. På övre plan finns tre sovrum, samtliga av mycket god storlek, samt ett helkaklat badrum. Elstyrd markis över sovrumsfönstren mot baksidan ger skydd mot morgonsolen och markis över sovrumsfönstret mot framsidan samt över köksfönstret ger skydd mot eftermiddags- och kvällssolen. Bostaden bjuder på goda förvaringsutrymmen med en klädkammare på vardera våningsplan samt två förråd för förvaring av trädgårdsredskap och cyklar. Goda kostnadsfria parkeringsmöjligheter i området samt möjlighet till garageplats.

I populära Hällby bor barnfamiljen lugnt och tryggt med Blåklocksvägens förskola intill och endast en kort promenad till Gustavsborgsvägens förskola och Hällby skola (årskurs F-6). I Brf Gustavsborg och bilfritt med flera lekplatser område är detta det ultimata boendet för barnfamiljen. En kort biltur tar dig till Tuna Parks shoppingcenter med matbutiker, shopping och apotek m.m. Kommunalt vatten och avlopp samt en generös detaljplan!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna