Från kök mot trapp och vardagsrum

Djursta, Eskilstuna

Västerängsvägen 25A

Såld
  • 4 rum
  • 97,5 kvm
  • Bostadsrätt

Nyligen producerat radhus med hörnläge!

Välkommen till detta drömboende i populära Djursta! Ett mycket fint bostadsrättsradhus med påkostade och kvalitativa materialval. Bostaden har en väl genomtänkt planlösning och är fördelad om två plan. Totalt fyra rum och kök, varav tre sovrum på övre plan. Härlig uteplats med vy mot äng och skog!

Välkommen till detta drömboende i populära Djursta! Ett mycket fint bostadsrättsradhus med påkostade och kvalitativa materialval. Bostaden har en väl genomtänkt planlösning och är fördelad på två plan. Totalt fyra rum och kök, varav tre sovrum på övre plan. Vidare erbjuder bostaden två helkaklade badrum, varav ett kombinerat med tvättavdelning. Härlig sällskapsyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Plan och lättskött hörntomt. På baksidan finns ett större trädäck med vy mot äng och skog. Parkeringsplats för två bilar, laddbox och ett isolerat förråd finns i anslutning till bostaden.

I grannskapet Djursta bor du i ett barnvänligt och aktivt kvarter. Här växer en ny pärla fram - nära naturen med gott om cykelvägar och bra kommunikationer för dig som enkelt vill kunna ta dig in till stan.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna