Välkommen till Kyrkogatan 1A!

Centrum, Eskilstuna

Kyrkogatan 1A

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Stor tvåa med rymlig balkong och å-utsikt

Välkommen till denna moderna tvåa som präglas av luftig planlösning och bjuder på en fantastisk utsikt över Eskilstunaån. Här är bara att flytta in!

Välkommen till denna moderna tvåa som präglas av luftig planlösning och bjuder på en fantastisk utsikt över Eskilstunaån. Här är bara att flytta in! Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök ger sociala ytor och rymd. Vedumkök med släta vita luckor komplett utrustat med diskmaskin och microvågsugn i överskåp. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen där det går att avnjuta sommaren med vacker utsikt över Eskilstunaån samt Smörparken. Rymligt sovrum med fönster mot den lugna bakgården gör boendet lugnt och skönt. Här ryms en ordentlig dubbelsäng samt förvaringsmöbel utöver garderoberna om så önskas. Det helkaklade badrummet har härlig golvvärme och kakel samt klinker går i tidlöst vitt och grått. Badrummet är utrustat med praktiska vikbara duschväggar i glas och en egen kombimaskin tvätt- och tork. Stort förråd i lägenheten med smart förvaringssystem med hylla och klädstång. Hiss finns smidigt från markplan.

Här bor du bekvämt mitt inne i centrum med fint läge intill ån och med Eskilstunas utbud av affärer, restauranger, caféer direkt utanför dörren. Ett boende som bör upplevas på plats!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna