Centrum, Eskilstuna

Kungsgatan 3A

Såld
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Trea med takterrass och balkong

Superhärlig lägenhet mitt i centrum om 77 kvm fördelat på tre rum och kök. Här finns både balkong och takterrass som tillsammans ger bra solläge och bjuder på en fantastisk utsikt över Eskilstunaån, smörparken och söder. Lägenheten ligger på fjärde våningen och har hiss som går från markplan.

Superhärlig genomgångslägenhet mitt i centrum om 77 kvm fördelat på tre rum och kök. Här finns både balkong och takterrass som tillsammans ger bra solläge och bjuder på en fantastisk utsikt över Eskilstunaån, smörparken och söder. Lägenheten har ljusa kulörer, bra materialval och genomgående enhetligt parkettgolv. Snyggt modernt kök med utgång till takterrass. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger på fjärde våningen och har hiss som går direkt från markplan upp till lägenheten.

Fastigheten är uppförd 2016 och har ett av Eskilstunas bästa lägen.

Här bor du verkligen mitt i centrum med närhet till allt. Gågatan ligger intill med ett stort utbud av butiker, nöjesaktiviteter, restauranger och barer. Eskilstuna centralstation ligger endast 5-7 minuters promenadväg bort.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna