Centrum, Eskilstuna

Kyrkogatan 1A

  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt
1 795 000 kr
Månadsavgift: 3 617 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stor tvåa med rymlig balkong och å-utsikt

Välkommen till denna moderna tvåa som präglas av en luftig planlösning och bjuder på en fantastisk utsikt över Eskilstunaån. Här är det bara att flytta in! Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger bra sociala ytor och rymd. Vedumkök med släta vita luckor och bänkskiva i grått.

Välkommen till denna moderna tvåa som präglas av en luftig planlösning och bjuder på en fantastisk utsikt över Eskilstunaån. Här är det bara att flytta in! Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger bra sociala ytor och rymd. Kök från Vedum med släta vita luckor och bänkskiva i grått. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen där det går att avnjuta sommaren med vacker utsikt över Eskilstunaån och Smörparken. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annan förvaringsmöbel om så önskas. Sovrummet har fönster mot den lugna innergården vilket gör boendet lugnt och skönt. Helkaklat badrum i tidlöst grått och vitt med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare/förråd i lägenheten. Hiss finns från markplan.

Här bor du bekvämt mitt inne i centrum med fint läge intill ån och med Eskilstunas utbud av affärer, restauranger, caféer direkt utanför dörren. Ett boende som bör upplevas på plats!

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning. Boka in er för visning via annonsen på vår hemsida. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum, Eskilstuna

Kyrkogatan 1A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.