Aktuell lägenhet i markplan bakom   pergola

Centralt, Eskilstuna

Smedjegatan 26

Såld
  • 1 rum
  • 71,5 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket stor och central etta!

Mycket stor och central etta om hela 71,5 kvm! God potential för ombyggnation. Stor uteplats som tillhör lägenheten och som av föreningen är godkänd att glasa in (ej inbyggnation, bygglov krävs). Det är föreningen som upplåter denna nuvarande hyresrätt med bostadsrätt. Tillträde kan ske snarast!

Perfekt lägenhet för den renoveringssugne! Stor etta om totalt ca 71,5 kvm fördelat på ett rum och kök samt badrum och rymlig klädkammare. God potential för ombyggnation. Stor terrass som tillhör lägenheten och som av föreningen är godkänd att glasa in (ej inbyggnation, bygglov krävs). Föreningen har en fin och privat innergård som renoverades 2016/2017, inramad av gallergrindar, som gör platsen till en oas mitt i staden. Säkerhetsdörr. Stadsnät. Då föreningen har mycket god ekonomi så är det (även för detta året) beslutat om en avgiftsfri månad i december!

Endast några minuters promenad till centralstationen och högskolan. Bra parkeringsmöjligheter i garage eller på parkeringsplats (ej föreningens).

Det är föreningen som upplåter denna nuvarande hyresrätt med bostadsrätt till ny medlem, avgiften är beräknad av föreningen och fastställs i och med upplåtelsen. Tillträde kan ske snarast!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna