Borsökna, Eskilstuna

Körvelvägen 25

Såld
  • 5 rum
  • 114 kvm
  • Bostadsrätt

Toppmodernt radhus med optimal planlösning och snygga materialval i populära Borsökna.

I populära Borsökna hittar ni ett nyproducerat bostadsrättsradhus i två plan om 114 kvm fördelat på fem rum och kök. Med bra planlösning, hög kvalitet, moderna materialval och smakfulla detaljer är detta ett boende där du kan trivas. Genomgående naturnära färger ger bostaden en harmonisk känsla. Enhetligt parkettgolv på båda planen. Entréplan med social yta och övre plan med sovrum, båda planen erbjuder ett modernt och fullt utrustat badrum. Altandäck på baksidan med förråd.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning ger sociala ytor och rymd. Stora fönster ger ett fint ljusinsläpp och härlig atmosfär igenom hela hemmet. Från vardagsrummet finns utgång till en stor altan på baksidan där du kan njuta av sommaren i eftermiddags- och kvällssolen. På altanen ryms såväl, ett stort bord med flera stolar, som ytterligare sittmöbler och grill. För de små finns härlig gräsmatta att leka på. På en stor stenlagd uteplats på framsidan kan ni avnjuta ert kaffe i morgon- och förmiddagssolen.
Övervåningen rymmer tre stora sovrum var ett sovrum kan göras om till ett allrum om behovet föreligger.
Två rymliga helkaklade badrum i de tidlösa färgerna vitt och grått, varav badrummet på entréplan har tvättavdelning med en kombi tvätt- och torktumlare. Genomgående ligger ett snyggt parkettgolv samt fräscha vitmålade väggar och på entréplan finns vattenburen golvvärme. P-plats med elstolpe ingår i avgiften.

I Borsökna finns trygga omgivningar för hela familjen, trevliga grönområden och fotbollsplaner. Inför sommarens nöjen finner ni även badplatser nära till hands. Mycket goda kommunikationer med buss och ca 7 minuter med bil till Tuna Park med alla förnödenheter du behöver såsom restauranger, matbutiker, apotek och shopping.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna