Enskede/Enskededalen, ENSKEDEDALEN

Dalgränd 52

Såld
  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig trea - Möjlighet att skapa drömboende

Här har du en välplanerad trea på Dalgränd med balkong i väster. Chans att forma ett drömboende. Hiss i förening med eget garage. Visst renoveringsbehov.

I denna genomgående och rymliga trea om 87 kvm har du chansen att skapa ett hem helt efter egen smak. En välplanerad och rymlig trea med goda förvaringsmöjligheter samt stor balkong i bra solläge. Här finns en del att göra, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till ett riktigt drömhem.  Visst renoveringsbehov.

Här erbjuds ett rymligt och trevligt vardagsrum samt ett socialt, funktionellt och äldre kök med matplats. Lägenheten har två rymliga sovrum varav ett med direkt access till klädkammare och ett stort badrum med badkar. I avgiften ingår även kabel-TV (bas), bredband (fiber 1000/1000) och IP-tfn (ab). Lägenheten har nya fönster med persienner och ny balkongdörr. Flexibelt tillträde!

Perfekt boende intill vackert inbäddad och nyrenoverad innergård med lekställningar och grönska. Trevlig förening med goda hyresintäkter, hiss i porten samt eget garage och några p-platser. Enskededalen är ett lugnt, attraktivt område med direkt närhet till Sandsborgs centrum som erbjuder bl. a apotek, Ica, café, frisör apotek mm. Gångavstånd till Globen Shopping med ett rikt utbud av restauranger och butiker och hela nya arenaområdet med Globen/Tele 2 Arena . I närheten finns även lekplatser, utomhuspooler, utegym. För den som gillar friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. I närområdet ligger även Gamla Enskede Bageri och Enskede Matbod. Till city tar det endast 10 min med tunnelbanan.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna