Gamla Enskede, Enskede

Nynäsvägen 345

Såld
  • 1,5 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

TOPPFIN LÄGENHET ANNO 1930

Välkommen till denna mycket fina och charmiga lägenhet belägen i underbara Gamla Enskede. Här finns en lägenhet som andas 30-talet med genomgående ljusa trägolv och vackra spröjsade fönster
En mycket fin och lägenhet med ljusa ytskikt i hela lägenheten. Perfekt kombination mellan design, funktion och smart planlösning med väldisponerade ytor och modern standard. Rymligt och fint kök med matplats för 5 personer och ett vardagsrum med plats för soffa och tillhörande möblemang. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även utmärkta garderobsutrymmen. Stambytt badrum med kaklade väggar. En rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter

Mycket trevlig förening där de flesta större renoveringarna är utförda. Uppvärmning genom bergvärme. Ingen eller kort kö för att få p-plats.

Dessa anrika, charmiga och uppvuxna kvarter där det ibland känns som tiden stått stilla men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som med rätta har gjort området till ett av Stockholms absolut attraktivaste. Gamla Enskede är som klippt och skuret för den som önskar ett bekvämt liv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Du bor med tunnelbanan på bekvämt gångavstånd och flera trevliga restauranger finns i närheten och är härliga mötespunkter utöver de många parkerna. Det är lätt att förstå varför området är så populärt och efterfrågat.

Goda kommunikationer med buss och T-bana Sandsborg tar dig till söder på ca 8 min. Ett perfekt hem för dig som vill bo i en kulturhistoriskt bevarad miljö med unika kvalitéter med närhet till goda kommunikationer, restauranger och shopping.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna