Enskede Gård

Lindevägen 50

Såld
  • 2 rum
  • 61,5 kvm
  • Bostadsrätt

2:a i utmärkt skick med fantastisk utsikt och söderläge på balkongen!

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 2:a om 61,5 kvm belägen i det eftertraktade området Enskede Gård. Lägenheten erbjuder ett centralt och samtidigt rofyllt läge med närhet till allt du kan önska dig.

Vid ingången möts du av en välkomnande entréhall som leder in till den moderna och smakfullt renoverade bostaden. De öppna och luftiga ytorna skapar en känsla av rymd och hemtrevnad. De grå köksluckorna blev uppgraderade år 2020, som lägger till en modern touch till köket. Planlösningen är genomtänkt och erbjuder generösa arbetsytor samt alla bekvämligheter för den matintresserade.Badrummet är nyrenoverat och utrustat med stilrena material och moderna detaljer från 2018.

Vardagsrummet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär. Här finns det gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med fantastiskt söderläge, perfekt för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. Här kan du njuta av en imponerande utsikt över föreningens grönskande gård och de närliggande takåsarna.

Sovrummet är rymligt och rogivande med en praktisk klädkammare som är inredd med system från Elfa, vilket ger smart förvaring och ordning.

Boendet erbjuder även bekvämligheter såsom hiss, gästlägenhet, gym och bastu, vilket gör vardagen både enklare och mer trivsam. I månadsavgiften om 4641 kronor ingår uppvärmning, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bredband.

En kommande parkväg utanför bostaden kommer att ge en direkt anslutning till det nya slakthusområdet. Enskede Gård är ett område med en trevlig villakaraktär och ett fåtal bostadsrätter. I närområdet finner du bland annat det mysiga och prisbelönta Enskedeparkens bageri, Enskede Värdshus, Dahliaparken, kolonilotterna och Enskede ridhus. Tunnelbanan ligger ca 5 minuters gångavstånd från bostaden och buss ca 3 min. Globens shoppingområde nås enkelt till fots.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna