DEJE

Spinnvägen 2

  • 4 rum
  • 92,7 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 550 000 kr
Månadsavgift: 4 484 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

1-PLANS BOSTAD MED VILLAKÄNSLA, UTEPLATSER OCH TRÄDGÅRD!

Varmt välkommen till detta hemtrevliga och perfekt planerade boende med flertalet uteplatser och trädgård! Här finns möjlighet att flytta in en perfekt kombo av lägenhet och hus! Med egen ingång, två egna altaner både fram- och bak samt eget garage bidrar till en utmärkt ''villakänsla''. Huset är byggt 1990 och är del av Bostadsföreningen BRF Tjärnheden som är en trevlig och välskött förening med god ekonomi och sammanhållning. Perfekt för dig som vill ha ett bekvämt och lättskött boende med egen gräsmatta, men slippa det största ansvaret som friköpt hus innebär.

Bostaden disponeras på ett plan med ett rymligt och väl omhändertaget kök, där dörr in till bostadens tvättstuga och värmepanna (NY från 2024) är belägen. Tack vare det generösa ljusinsläppet ändrar lägenheten karaktär under dagens lopp. Här finns många sociala ytor vilket gör det lätt att bjuda hem vänner och familj. Vidare har lägenheten tre sovrum, en klädkammare , två badrum och ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Härifrån når du även bostadens rejäla inglasade uterum. Det stora badrummet är fräscht och smakfullt och utrustat med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp.

Bostaden är naturnära och lugnt belägen i Deje. I detta omtyckta och trivsamma område finns det mesta vardagen kräver, bland annat skola, matbutik, butiker, bra kommunikationer och vackra grönområden. Närhet till badplats i Skivtjärn och 2 km till skidstuga med fler elljusspår. Här har du även ICA tio minuter bort, Klarälven en bit från lägenheten och Karlstad ca 20 min bilresa från bostaden.

Välkommen med din intresseanmälan.

Boka visning

  • Varmt välkommen på visning! Anmälan krävs.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

DEJE

Spinnvägen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.