Den underbara terrassen i söderläge.

Bunkeflostrand, Bunkeflostrand Malmö

Gottorpsvägen 23

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar 2:a i +55 boende på 58kvm med stor terrass i söderläge i Bunkeflostrand!

På bästa söderläge i populära +55 boende (man måste vara 55år) i Bunkeflostrand hittar vi denna ytterst välplanerade 2:a på hela 58kvm. Vi är högst upp i huset på 2:e våningen (hiss finns givetvis) med balkongen i söder med härligt solläge från 11-tiden!

Här har vi småskalig charm där den underbara trädgården inbjuder till både umgänge med grannarna och naturlig stillhet. De generösa ytorna i lägenheten är väl fördelade på vardagsrummet med köksdelen i lagom avskild vinkel. Längs hela lägenhetens längd löper lägenhetens absoluta höjdpunkt - den generösa terrassen på hela 16kvm. En del av terrassen är dessutom extra djup och inglasad under tak. Här sitter man skyddat från tidig vårsol till sena hösten.
Badrummet är helkaklat med vackert mosaikgolv och innehåller naturligtvis både tvättmaskin och torktumlare. Allt för att göra vardagen så problemfri som det bara går.

Lägg därtill Bunkeflostrands härliga atmosfär och natur, en stabil och välskött förening med god ekonomi så har ni det perfekta boendet!
Som vi säger - Här är du verkligen Välkommen Hem!

Mer om mäklarna