Brandbergen, Brandbergen

Lejonets gata 382

REDO™
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 595 000 kr
Månadsavgift: 5 366 kr/mån

Mycket fräsch mini 3:a med högt och fritt läge!

Välkommen till denna gavellägenhet med vyer i tre väderstreck! Ljus och fräsch mini 3:a på 66 kvm med fräscha ytskikt. Stort kök med nymålade köksluckor. Helkaklat badrum med tusch och tvättmaskin. Inglasad balkong med sol till kvällen.

Här erbjuds en modern och perfekt planerad gavellägenhet där det rika ljusinsläppet är det första man lägger märke till. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en praktisk och inbjudande hall med inbyggda garderober och hatthylla. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och två inbjudande sovrum varav det stora med platsbyggda garderober. Köket är praktiskt, modernt och stilrent med generösa arbetsytor, stora fönster och plats för matbord och stolar. Det öppna, rymliga och lättmöblerade vardagsrummet har gott om plats för stor soffgrupp samt tv-möbel. Från vardagsrummet når man inglasad balkong med eftermiddagssol. I badrummet finns toalett, badkar, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

Haninge är en populär förort till Stockholm. Här finns det man behöver vad gäller mataffärer, shopping, restauranger och caféer. Till Stockholm kommer man lätt tack vare goda kommunikationer och direktbuss till Gullmarsplan med 809 som tar ca 15 min. Samtidigt innebär läget närhet till fina grönområden. I Rudan kan man bada och fiska och njuta av den vackra naturen. Här finns frisbee-golf, teater och skidspår. Tyresta nationalpark ligger runt hörnet där du kan vandra, åka skidor, springa och tälta. Tyresta naturmuseum har gårdsdjur som man kan besöka.
På Torvalla IP finns det utegym, löpspår med elljusspår och skidspår.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Brandbergen, Brandbergen

Lejonets gata 382

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.