Bjuv, Bjuv

Varagatan 1

Såld
  • 4 rum
  • 115 kvm
  • Bostadsrätt

Unikt & väldisponerat 1-plansradhus på bästa hörntomt i populära BRF Vallmon!

Ett bländande rymligt allrum med den fina uteplatsen i anslutning ger en enorm längtan hem oavsett årstid. Kvällsmiddag på uteplatsen en solig sommarkväll eller ett varmt dopp i spabadet en sen vinterkväll - här finns alla möjligheter till en hållbar och avkopplande livsstil oavsett årstid.

För den som stiger över tröskeln på Varagatan 1 i hjärtat av Bjuv möts direkt en av en härlig känsla av rymd och luft som ackompanjeras av fina, moderna materialval och fönster som släpper in generöst med ljus till radhusets 115 kvadratmeter. Bostaden disponeras på en plan - och fördelar sina kvadratmeter på fyra rum och kök.

Detta charmiga 1-plansradhus med tegelstensfasad uppfördes 1962 och vilar på gatans bästa hörnläge i väst. Radhuset har under åren genomgått en omfattande renovering och utbyggnad. Bostaden erbjuder ett rejält allrum med högt i tak, som innefattar kök, matplats och vardagsrum. Vidare finns tre sovrum, varav ett master-bedroom med direkt utgång till uteplats. Helkaklat badrum med dushhörna, tvätt/tork-maskin samt en gäst-wc och en klädkammare med inredd loft. Här bor man i ett fint skick och med goda ytor för en praktisk vardag - med andra ord är det bara att flytta in i detta välplanerade hem och njuta.

Radhuset ombonas av en härlig trädgård med fina förutsättningar för den trädgårdsintresserade. Framsidan erbjuder uppfart med garage, inhägnad gräsmatta med yta för uteplats. På trädgårdssidan vilar ett trädäck, utespa, förråd och gott om yta för utemöblemang. Hörnläget och den stora gröna baksidan ger ett mycket uppskattat lugn till den som vill njuta av en lättskött trädgård.

Sammantaget en bostadsrätt som måste upplevas på plats!

Bjuv ligger ca 15 minuter utanför Helsingborg med bil. I kommunen finns allt man kan önska sig; förskolor, skolor 1-9, idrottsaktiviteter, närbutiker, grönområden och goda kommunikationer med buss och tåg. För den som är shoppingsugen finner man Väla köpcentrum ca 11km bort, och Maxi Stormarknad finner man i Hyllinge några få minuter bort med bil.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna