Bjuv, Bjuv

Sommaren 8C

REDO™
  • 2 rum
  • 65,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 595 000 kr
Månadsavgift: 5 657 kr/mån

Välkommen till denna rymliga och inbjudande tvårummare, belägen i den omtyckta föreningen Sommaren. Perfekt för den som föredrar bottenplan och en liten trädgård eller uteplats för avkoppling.

När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om plats för att hänga av ytterkläder. En mindre garderob finns också och erbjuder extra förvaring för ytterkläder och tillbehör som inte får plats i hallen.

Till höger om hallen finns köket som är av äldre karaktär. Trots sin ålder är det fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis och mikrovågsugn. Här finns även plats för ett matbord där du kan njuta av dina måltider.

Från köket tar du dig vidare in till sovrummet, där en bekväm dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter finns att erbjuda. Från sovrummet leder en dörr ut till en liten uteplats, perfekt för en lugn stund med en kopp kaffe på morgonen. Här finns även en liten gräsmatta där de med intresse för trädgårdar kan plantera sina favoritväxter.

Vardagsrummet erbjuder generös plats och är en perfekt plats att bjuda in nära och kära. Rummet har enhetlig färgval med ett mörkt golv som passar perfekt med väggarnas toner. Från vardagsrummet leder en dörr ut till ditt privata uterum, där du kan koppla av med en filt under de ljumma sommarkvällarna. Här kan du njuta av en till gräsmatta, med grönskan utanför precis utanför.

Badrummet har nyligen genomgått en totalrenovering i tidlösa färger och är utrustat med handfat, spegel, dusch, toalett och tvättmaskin för maximal bekvämlighet.

Här har man chansen att bo i en välskött förening med en låg belåningsgrad på endast 3 486 kr/kvm. Föreningen har även investerat i solceller för att minska driftskostnaderna på lång sikt. Dessutom bor du centralt med gångavstånd till allt du behöver i vardagen. För den som behöver parkering finns även möjlighet att hyra garageplats för endast 371 kr/månad.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Bjuv, Bjuv

Sommaren 8C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.