Billesholm, Billesholm

Videsparvsgatan 9

Såld
  • 3 rum
  • 84,5 kvm
  • Bostadsrätt

FINT RADHUS BELÄGET I LUGNT OMRÅDE!

Detta charmiga 1-plans bostadsrättshus med 3 rum och kök är en trivsam bostad belägen i ett lugnt område. Här finner du en välplanerad layout och många bekväma funktioner som gör detta till ett perfekt hem för både små familjer och par.
Köket är hjärtat i hemmet och har gott om plats för matlagning och umgänge. Här finner du en matplats där du kan njuta av måltider tillsammans med familj och vänner. Köket erbjuder kyl/frys, diskmaskin, spis med häll samt gott om förvaringsutrymme. I anslutning till köket når vi bostadens tvättstuga sen därifrån även garaget.

Vardagsrummet är rymligt, här finns optimala ytor för både soffgrupp och annat möblemang. Vidare från vardagsrummet når du uterummet som smidigt kan användas som ett extra allrum under årets varmare dagar. Trädgården är lättskött och trädäcket erbjuder en underbar plats att koppla av på.

Bostaden erbjuder även en luftvärmepump installerad 2023 som är energieffektiv och hjälper till att minska hushållets värmekostnader.
Här finner du även två sovrum med plats för en stor säng och har möjligheter till annat möblemang. Vidare har vi ett helkaklat badrum med en praktiskt disposition som ger en fräsch känsla.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket trevligt boende med en praktisk planlösning och en härlig trädgård. Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun, ett samhälle med ca 15 minuters bilfärd från Helsingborg. Kommunikationerna är mycket goda och tågstationen ligger nära med tåg både till Malmö och Helsingborg. Småstadskänslan bidrar till en mysig och familjär atmosfär. Här finns goda bussförbindelser samt närhet till vackra naturområden som Söderåsen och Mölledammarna.

Välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna