Ormkärr, Bandhagen

Olshammarsgatan 85

  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 895 000 kr
Månadsavgift: 4 147 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stilren tvåa nära tunnelbana och grönskande natur

Välkommen till denna stilfulla bostad på populära Olshammarsgatan 85!

Högst upp i huset finner ni denna ytterst trivsamma hörnlägenhet med genomgående fräsch och ljus interiör samt en balkong i soligt sydvästläge. Bostadens bjuder på en kombination av vackra originaldetaljer och stor charm förenad med stilrena ytskikt och modernare bekvämligheter.

Bostaden inrymmer ett stort och luftigt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, vidare finns ett separat kök med gott om arbetsytor samt bra maskinell utrustning och rum för matplats (ca 4-6 pers) invid stort fönsterparti. Vidare finns här ett rofyllt sovrum med utsikt mot härlig grönska, stambytt badrum i helkaklat utförande som dessutom erbjuder tvättmöjligheter. Lägenheten infriar även behovet för förvaring, då det dels finns en generös klädkammare som även kompletteras med väl tilltaget källarförråd.

Stabil och omtyckt förening med bra ekonomi. I föreningen finns det övernattningslägenhet, tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum samt ett hobbyrum/snickarverkstad.

Populära Ormkärr är omringat av mysiga promenadstråk och grönska med närhet till restauranger och all tänkbar service i Hagsätra C. Utanför porten har du några minuters behagligt promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholm City på ca 25 minuter. Här bor du även med närhet till Långsjön för den badsugne och nära till Älvsjöskogen som inbjuder till långa promenader och löprundor i lugn och avskild miljö. Sammantaget ett lugnt och trivsamt område med närhet till bra kommunikationer med tunnelbana i Hagsätra, bussar som trafikerar Älvsjö-Högdalen via Hagsätra samt pendeltåg i Stuvsta.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Varmt välkomna på visning! - Anmäl gärna intresse på mäklarens hemsida för att inte missa någon info.

  • Varmt välkomna på visning! - Anmäl gärna intresse på mäklarens hemsida för att inte missa någon info.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ormkärr, Bandhagen

Olshammarsgatan 85

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.