Hagsätra, Bandhagen

Hovstagränd 7

REDO™
  • 3 rum
  • 71,5 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull lägenhet som renoverats med känsla för stil och funktion

Stig in i en värld av omsorgsfullt designad elegans och modern komfort i denna smakfullt renoverade lägenhet. Med en exklusiv touch av lyx och varma beigetonade färgval som möter den förtrollande askfärgade parketten, skapar denna bostad en atmosfär av sofistikerad charm.

Det moderna köket är en gastronomisk dröm med gott om förvaring för köksgeråd och goda ytor för din matlagning. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus och erbjuder en generös matplats som bjuder in till härliga middagar i vänners lag samt en generösa ytor för soffgrupp. Lägenheten, som ursprungligen är en trea, har genomgått en intelligent omvandling till en rymlig tvåa med en imponerande walk-in-closet, vilket ger dig maximal bekvämlighet och generösa förvaringsmöjligheter. För dig som söker en trea är det enkelt att återställa till ett vanligt sovrum.

Slå upp dörrarna till den stora inglasade balkongen och låt solljuset flöda in. Med söderläge erbjuder balkongen en privat oas där du kan njuta av avkopplande stunder och panoramautsikt över omgivningen. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner för en avkopplande kväll.

Fastigheten, uppförd 2009, är modern och stilren, vilket garanterar högsta standard och bekvämlighet. Läget är optimalt med närhet till bekvämligheter och goda kommunikationer. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en livsstil ? en plats där design, funktionalitet och elegans möts för att skapa det perfekta boendet.

Välkommen till din nya drömbostad!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hagsätra, Bandhagen

Hovstagränd 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.