Bandhagen - Rågsved, Bandhagen

Bjursätragatan 129

Såld
  • 1 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Uteplats i söder mot mysig innergård

Välkommen till denna charmiga rymliga etta med en mysig uteplats som öppnar upp mot föreningens grönskande innegård, komplett med ståtliga ekar. Lägenheten är omsorgsfullt utformad för att maximera komfort och atmosfär.

Det generösa vardagsrummet rymmer lätta möblemang och leder ut till den privata uteplatsen där du kan njuta av lugn och ro i det grönskande utomhusutrymmet. Uteplatsen är en idealisk plats för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en avkopplande stund på kvällen. Separat kök med plats för litet matbord.

Sovalkoven är en mysig vrå avskärmad från resten av utrymmet, vilket ger en privat plats för avkoppling och vila. Stort halv kaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

Denna lägenhet är mer än bara ett boende; det är en fristad där du kan koppla av och känna dig hemma. Med närheten till föreningens grönskande innergård och närhet till naturen blir detta ditt eget lilla paradis mitt i staden.

I närområdet finns mysiga promenadstråk, bra kommunikationer med bussar och tunnelbana samt ett bra serviceutbud på mataffärer och restauranger.

Har du intresse för bostaden? Kontakta Christian Zettergren för visning!

Mer om mäklarna