Bandhagen - Ormkärr, Bandhagen

Esplundagränd 27

Såld
  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Radhus i mycket fint med perfekt läge!

Välkommen på visning på detta fina radhus i toppskick med perfekt läge i Ormkärr. Bostaden har ett fint renoverat och fullutrustat kök med bra arbetsyta och förvaring. Helkaklat badrum med dusch, toalett, tvättmaskin samt också separat toalett. Ljust och härligt vardagsrum med utgång till altan och trädgården och allmänningen i bästa solläge för lek och avkoppling. Tre bra sovrum varav master bedroom med walk-in closet samt god förvaring via förråd på framsidan. Huset är i genomgående fint skick med en riktigt bra planlösning mes stilfull inredning.

Altanen och trädgården ligger i bästa läge i området med sol från lunch till sen kväll utan någon insyn.

Utanför dörren finns stora grönområden och lekplats. Ett stenkast från huset finner ni också nyupprättat naturreservat som är en grön oas i området. I föreningen finns gym, tvättstuga och bastu som medlemmarna har tillgång till. Parkering finns att hyra för 141 kr/månaden.

Barnvänligt område med närhet till förskola och skola. I Ormkärr finner ni även lekparker, fotbollsplan och mysiga promenadstråk.
Bussar tar er till Älvsjö och gröna linjens tunnelbana når ni på promenadavstånd (ca 700 m) Ni har också promenadavstånd till Stuvsta Centrum med pendeltåg söderut och till city.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna