Bandhagen - Högdalen, Bandhagen

Sjösavägen 97

Såld
  • 4 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Fyra i funkisstil belägen högst upp i huset  med soldränkt balkong

Högst upp i huset med insynsskyddat läge finns nu tillfälle att förvärva en perfekt planerad funkisfyra med stor, soldränkt balkong.

Nu finns chans att förvärva en funkisfyra om 81 kvadratmeter i attraktiva Högdalen! Bostaden utgörs av fyra rum och kök som tillsammans bildar ett välplanerat, ljust och trivsamt hem med ett barnvänligt läge. Lägenheten ligger högst upp i huset och har ett insynsskyddat läge som bjuder på grönska och sol.

Lägenheten består av ett socialt, öppet och lättmöblerat vardagsrum, ett tidstypiskt, praktiskt och trevligt kök, tre sovrum, en tilltagen klädkammare, badrum med badkar och tvättmaskin samt separat wc.

Från vardagsrummet nås en stor, ljus och fin balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas erbjuder lättmöblerade ytor och sol hela dagen.

Välskött bostadsrättförening som bildades för 30-år sedan, med god ekonomi och som erbjuder medlemmarna flera faciliteter såsom bastu, gym, tvättstugor, föreninglokal och en stor gård med grillmöjligheter.

Kontakta mäklaren för att boka visning!

Mer om mäklarna