Bandhagen

Trollesundsvägen 157

REDO™
  • 2 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 2:a med balkong högst upp!

Visning planerad till början av juni.

Välkommen till denna underbara lägenhet med ljusa och luftiga utrymmen i härliga Högdalen! Här får du chansen att bo i en stilfull funkislägenhet som erbjuder allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag.

Det första som möter dig när du kliver in i denna pärla är en känsla av rymd och det fantastiska ljusinsläppet. Med två väderstreck har du alltid möjlighet att njuta av det vackra dagsljuset som fyller ditt hem. Morgonsolen strålar in på din rymliga balkong och stannar till eftermiddagen, vilket gör den till den perfekta platsen att odla dina egna grönsaker eller bara njuta av en härlig frukost. Denna lägenhet har en planlösning som verkligen imponerar. Det praktiska köket har gott om förvaring och arbetsytor samt all utrustning du behöver för att laga fantastiska måltider, och det är öppet mot matsalsdelen som har sitt egna utrymme i lägenheten. Här kan du bjuda in vänner och familj till trevliga middagar. En öppning i väggen mot vardagsrummet gör det socialt och luftigt. Sovrummet är en rofylld oas där du kan koppla av och återhämta dig efter en lång dag. Badrummet är stambytt med kakel och klinkers, här kan du njuta av ett avkopplande bad eller tvätta i den egna tvättmaskinen. Lägenheten har inbyggda garderober och en tilltagen klädkammare så du har gott om plats för dina kläder och personliga ägodelar. Här finns det verkligen möjlighet att organisera ditt liv på ett smidigt sätt. Ett källarförråd finns att tillgå för saker du inte behöver på daglig basis.

Du kommer att bo i en stabil och välskött bostadsrättsförening med låga avgifter och god ekonomi. Det ger dig trygghet och möjlighet att njuta av ditt boende utan bekymmer.

Lägenheten är belägen i den lugna och charmiga stadsdelen Högdalen. Här har du närhet till allt du behöver - grönområden, skolor, mataffärer och kommunikationer. Samtidigt är du bara en kort resa från Stockholms pulserande cityliv.

Denna lägenhet är verkligen något utöver det vanliga och den perfekta platsen att kalla hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bandhagen

Trollesundsvägen 157

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.