Åtvidaberg

Strandgatan 16B

Såld
  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och hemtrevlig fyrarumslägenhet på Strandgatan!

Välkommen till denna ljusa, hemtrevliga och perfekt planerade lägenhet med inglasad balkong!

Här erbjuds en hemtrevlig och yteffektiv lägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Ett hem i mycket gott skick.

Den inbjudande och öppna hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett rymligt, lättmöblerat och trevligt vardagsrum samt ett modernt, fräscht och praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Det större sovrummet är stort, ljust och rogivande och har rymliga garderober med spegelskjutdörrar med gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Härifrånnår du den inglasade balkongen. Utöver det finns två något mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är stort och funktionellt med toalett, dusch, kommod, handfat och kombitvättmaskin. Dessutom har bostaden en liten, praktisk och fräsch gästtoalett.

HSB brf Spinnaren Åtvidaberg är en välskött, stabil och aktiv förening med mycket god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, cykelrum och gemensamhetslokal.

Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa Åtvidaberg har att erbjuda och är perfekt för dig som har höga krav på sin boendemiljö! Centrala Åtvidaberg ligger inom gångavstånd och en promenad bort hittar man Bysjön.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna