Åtvidaberg

Källgatan 3B

Såld
  • 2 rum
  • 43,6 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och hemtrevlig tvårumslägenhet med centralt och attraktivt läge

Varmt välkommen till en ljus lägenhet om två rum och kök. Här bor du centralt och attraktivt i klassiska och trivsamma kvarter.

Här erbjuds en hemtrevlig och perfekt planerad lägenhet med fönster som skapar ett vackert ljusflöde. Välkommen att flytta in i detta okomplicerade hem.

Lägenheten består av en inbjudande och öppen hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns mycket dagsljus. Köket är praktiskt och trevligt med vita skåpluckor och bra förvaring. Badrummet är fräscht och funktionellt med toalett, dusch med fast duschvägg, handfat med kommod och toppmatad tvättmaskin. Det fina sovrummet har vita väggar och vackert trägolv.

Brf Ekängen är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller två källarförråd till lägenheten, tvättstuga och grillplats.

På Källgatan 3B bor du centralt och attraktivt med centrala Åtvidaberg inom gångavstånd. En kort promenad bort hittar du även tågstation, busshållsplats finns ett stenkast bort och Kopparvallen och Bysjöstrand ligger en bit bort från bostaden.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna