Sisjön, Askim

Kobbeslätten 10

REDO™
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk 2:a högst upp i huset med inglasad balkong!

Snart har du möjligheten att förvärva en fantastiskt fin 2:a högst upp i huset!

Välkommen till detta nybyggda boende från 2019, där omsorgsfullt planerad design och hög standard möter dig. Med en inglasad balkong och en skyddad position, erbjuder denna bostad en harmonisk kombination av komfort och stil.
Här får du möjligheten att njuta av kvällssolen ostört på framsidan och förlänga soliga dagar på den inglasade balkongen. Lägenheten är genomtänkt och erbjuder generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, skapande av en ljus och luftig atmosfär.
Det elegant utformade köket från Ballingslöv är en central punkt i bostaden och erbjuder modern design och kvalitativa materialval. Här finns allt du behöver för bekväm och inspirerande matlagning.
Badrummet utstrålar lyx med hög standard och är utrustat med noggrant valda detaljer för att ge en avkopplande atmosfär. Det stora och stilrena sovrummet erbjuder tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng och möblemang, vilket skapar en rofylld plats för avkoppling.

Välkommen att trivas i detta modernt designade boende, där varje detalj är noggrant övervägd för att skapa en trivsam och inbjudande atmosfär. Kontakta mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sisjön, Askim

Kobbeslätten 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.