Sisjön, Askim

Knapebacken 5

REDO™
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 795 000 kr
Månadsavgift: 4 226 kr/mån

Nyproducerad trea från 2021 med två stora balkong i bästa läge!

Ta nu chansen att förvärva en exklusiv lägenhet

Knapebacken 5 är en nyproducerad bostad, färdigställd år 2021, belägen i en attraktiv stadsdel. Denna lägenhet erbjuder extra tillval, hög kvalitet och bekvämlighet.

En av de mest framstående egenskaperna hos Knapebacken 5 är de två rymliga balkongen som sträcker sig i två vädersträck. Detta ger möjlighet att njuta av solen under hela dagen, beroende på preferens och tidpunkt på dagen. Balkongen blir en fantastisk plats att koppla av eller umgås med vänner och familj medan man kan njuta av frisk luft och härlig utsikt.

Lägenheten är designad för att erbjuda rymliga och sociala ytor som främjar samvaro och gemenskap. Planlösningen är genomtänkt och mellan kök och vardagsrum ger en känsla av rymd och gör det enkelt att umgås och interagera med familj och vänner även under matlagning och andra sysslor.

Utsikten från lägenheten är enastående och erbjuder en bra panoramablick över omgivningen. Denna aspekt ger en känsla av frihet och gör vardagen mer njutbar, samtidigt som den skapar en känsla av lugn och ro.

Föreningen som denna bostad tillhör är både välskött och engagerad. Detta innebär att de gemensamma utrymmena och faciliteterna är i toppskick och erbjuder en bekväm och trivsam upplevelse för de boende. Lånen är låsta på lång tid och belåningen är låg.

Läget av Knapebacken 5 är svårslaget då den ligger nära till allt. Med bekväm tillgång till kollektivtrafik, shopping och andra nödvändiga faciliteter och tjänster finns allt inom räckhåll. Lägenheten ligger också anslutnig till Sisjön. Området runt sjön är populärt för promenader och picknick och det finns också flera grillplatser och sittplatser i närheten av sjön.

Sammanfattningsvis erbjuder Knapebacken 5 en nyproducerad bostad som möter moderna preferenser och behov. Med extra tillval, balkong i två vädersträck, sociala ytor, enastående utsikt, en välskött förening och närhet till allt, är denna lägenhet en idealisk plats för bekvämt och trivsamt boende.

Askim
I attraktiva Askim, i västra Göteborg bor du i perfekt läge nära stad och natur ovanför Sisjöns handelsområde.
På ett par minuter är du i Sandsjöbackas naturreservat som är mycket omtyckt och bjuder på långa cykel och vandringsleder och fantastiska naturupplevelser. Varma sommardagar kan du ta ett dopp vid Sisjöns badplats eller ta dig ner till Askimsbadet och njuta av härliga havsbad. På 20-25 min cyklar du in till Linnéplatsen där det erbjuds stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sisjön, Askim

Knapebacken 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.