Sisjön, Askim

Knapebacken 5

Såld
  • 4 rum
  • 110 kvm
  • Bostadsrätt

Unik 4:a med uteplats, balkong och 2 badrum!

Nu har vi nöjet att presentera en bostad utöver det vanliga! Föreningens största 4:a om hela 110 kvm, perfekt för den stora familjen!
En otroligt smakfull bostad med unika egenskaper:

- Två badrum
- Hög standard
- En rejält uteplats & balkong
- Möjlighet att göra om till 5:a
- Garage under huset
- Påkostade materialval
- Plejdstyrd belysning
- 2.9m takhöjd
- Walk-in closet

Varmt välkomna till en unik bostad med attraktiv planlösning, högt i tak och en härlig uteplats i söderläge samt balkong! Bostaden håller en hög standard med påkostade materialval. Enhetliga ytskikt och vitlaserad ekparkett är genomgående i hela bostaden. Stora fönsterpartier med fönsterbänkar i i polerad kalksten bidrar till magiskt ljusinsläpp. I det kompletta och kvalitativa Marbodal köket finns det gott om förvaring, vitvaror från Siemens och naturlig plats för större middagssällskap vid fönsterpartierna. Tre generösa sovrum med gott om plats för förvaring i form av garderober i samtliga rum samt klädkammare. Två helkaklade badrum med vardagslyx såsom tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och badkar i ena badrummet och stådusch i andra. En bostad som måste upplevas på plats, välkommen med din intresseanmälan!

I attraktiva Askim, i västra Göteborg bor du i perfekt läge nära stad och natur ovanför Sisjöns handelsområde.
På ett par minuter är du i Sandsjöbackas naturreservat som är mycket omtyckt och bjuder på långa cykel och vandringsleder och fantastiska naturupplevelser. Varma sommardagar kan du ta ett dopp vid Sisjöns badplats eller ta dig ner till Askimsbadet och njuta av härliga havsbad. På 20-25 min cyklar du in till Linnéplatsen där det erbjuds stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

Mer om mäklarna