Askim, Askim

Värslevägen 51

Såld
  • 1 rum
  • 34,9 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 1:a med mysig uteplats!

Välkommen till trevlig och välplanerad bostad med modernt kök och fantastisk uteplats!
Här erbjuds ett bekvämt boende med låg avgift i en attraktiv föreningen. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier med utgång till lägenhetens guldkorn, den mysiga uteplatsen! Vardagsrummet har en naturlig plats för sängavdelning och det kan enkelt göras om till en större sovalkov. Bostaden har ett modernt kök med goda förvaringsmöjligheter samt fräscht badrum som löper i ljusa färger.
Välkommen på visning!

Här bor ni på promenadavstånd till havet med båtliv, småbåtshamnar och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir, härliga klippor och strand på Hovåsbadet och en mindre strand, klippor och brygga på Marholmen. Packa cykelkorgen och ta en tur utefter den gamla Säröbanan ned mot Amundön, där finns det finns det gott om vikar och ytterligare badplatser.
I närområdet finns även en bensinstation med en mindre verkstad och mini-livs, fiskbil öppen torsdag-lördag samt ett mycket populärt hembageri. Både Sisjöns köpcentrum och Högsbo 421 med apotek, mataffärer, stormarknader, blomsterhandel och Systembolag finns på cykelavstånd. cykelavstånd in till city samt mycket bra bussförbindelser. Gång- eller cykelavstånd även till simhall, gym och motionsanläggning. Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

Mer om mäklarna