Centrala Årsta, Årsta

Rämensvägen 43

REDO™
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanared 2rok - Centrala Årsta

Välkommen till denna underbara tvårummare på den underbara adressen Rämensvägen! Här bor du centralt i Årsta med närhet till Årsta torg och kommunikation.
När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en hall med gott om förvaringsmöjligheter och säkerhetsdörr. I direkt anslutning till hallen finns ett fräscht kök med matplats för sällskap om ca 4 personer. Vardagsrum med ekparkett och utgång till balkong i sydväst. Sovrum med ekparkett och garderober samt insynsskyddat fönster. Stambytt badrum med badkar och fönster.

Välskött och stabil förening i stambytta fastigheter. Låg belåning 3191 kr/kvm enligt senaste årsredovisningen. En låg månadskostnad där tv och bredband via fiber är inkluderat.
På bara några minuters promenad är du nere vid mysiga Årstaviken, med trevliga promenadstråk. Det finns goda kommunikationer i området, med närhet till Tvärbana (station Valla Torg), Buss 160 och 168 mot Gullmarsplan samt pendeltåg från Årstaberg och det går snabbt att ta sig ut på E4/E20 med bil.

Här bor ni i en perfekt planerad tvårummare med bekvämligheter som diskmaskin, fullt utrustat kök en stabil förening med bra ekonomi och närheten till Årsta Torg såväl som kommunikationer.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Årsta, Årsta

Rämensvägen 43

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.