Årsta, Årsta

Rämensvägen 26

Såld
  • 2 rum
  • 44,5 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxigt badrum - fint kök - balkong i väst!

Välkommen på visning på denna mycket ljusa och fina gavel tvåa. Bostaden erbjuder ett fint och fullutrustat kök med integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll och spisfläkt. Snyggt badrum som är helrenoverat med grått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Duschhörna med frostat glas, kommod samt lyx med tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare.
Ljust och rymligt vardagsrum med plats för matbord och soffhörna. Från vardagsrummet når ni ut till den mysiga balkongen i väst. Lägenheten har också fönster i tre väderstreck.

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband 1000/1000 mb/s.

Läget är optimalt med närhet till de mesta och på 10 minuter cyklar du in till Södermalm. Från bostaden är det även en kort promenad till småstadlika Årsta Centrum, Globen eller Gullmarsplan. På promenadavstånd hittar ni även charmiga Årstaviken.
Vidare finns det mycket bra kommunikationer med närhet till bussar, tunnelbana och tvärbana. I området finner du ett flertal bra restauranger, matbutiker, skolor och gym.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna